Paprikakwekerij v.d. Spek| Zuijderwijk & Witzier| Sies & van der Spek| Arjanet| Solyco| Stofbergen Plant Company
Stofbergen Plant Company

Dit familiebedrijf is sinds 1989 actief in de teelt van Bromelia's, maar al 3 generaties actief in de glastuinbouw. In 2001 zijn wij verhuisd naar de Oosteindse akker. Hier kregen wij de gelegenheid om een bedrijf nieuw op te zetten uitgerust met de modernste middelen voor de teelt van bromelia's. Het bedrijf heeft een oppervlakte van drie hectare en biedt werk aan 12 personen.  

 

 

Automatisering  
De medewerkers hebben moderne apparatuur tot hun beschikking zodat de planten onder de meest ideale omstandigheden kunnen groeien en de lichamelijke arbeid tot een minimum beperkt blijft.
Het bedrijf is onder andere uitgerust met belichting, roltafels, robots, een sorteersysteem en automatische wagens die de roltafels de kwekerij in transporteren. De meeste werkzaamheden kunnen hierdoor in de werkruimte plaatsvinden zodat ook het werkklimaat aangenaam blijft. Door op deze manier te werken denken wij verantwoord te produceren en een product te brengen van optimale kwaliteit.  

Informatiewijzer 
Wilt u meer informatie over ons bedrijf en over het assortiment potplanten?
Op onze eigen website, www.plantcompany.nl, vindt u alles over het assortiment planten, de leverings mogelijkheden en een handige rubriek met meest gestelde vragen voor de handel en consument.

Contactgegevens

Naam: Stofbergen Plant Company
Adres:Anthony Lionweg 12
PC & Plaats:2661 DX  Bergschenhoek
Telefoon:010 - 52 12 754
Fax:010 - 52 20 188
E-mail:info@plantcompany.nl
Website:www.plantcompany.nl